O nas

W sobotę 22.02.2014r. otworzyła swe podwoje Restauracja-Pizzeria "LA BOCCA". La Bocca to po włosku usta, a my chcemy być na ustach wszystkich, by na ustach pozostawał smak serwowanych u nas potraw, by wszyscy nasi goście wychodzili z uśmiecham na ustach. By osiągnąć ten ambitny cel, zbudowaliśmy nastrojowe (naszym zdaniem) wnętrze, na środku wybudowaliśmy piec do wypieku pizzy, który opalamy drewnem, wyjątkowe w smaku ciasto wyrabiane będzie wg oryginalnej receptury należącej do jednej z rzymskich rodzin. Kto zna nas choć odrobinę, to wie, że w tym co robimy nie idziemy na kompromisy. Po świeże warzywa pojedziemy codziennie na targ, wędliny i sery sprowadzimy z Włoch, oliwy sami nie wyciśniemy, ale postaramy się by zawsze była z najlepszych źródeł. Stworzymy nieznaną dotąd jakość w gastronomii. Chcemy stać się Mekką dla wielbicieli włoskich smaków i włoskiego stylu jedzenia. U nas nie wolno się spieszyć z jedzeniem. Wiemy, że będzie to karkołomne zadanie z uwagi na moc smaków i aromatów oraz bardzo intensywną pracę ślinianek Na początek będzie można zjeść tylko pizzę, lecz niebawem w menu pojawią się pasty i sałaty.
Uwaga! smaki w La Bocca mogą uzależniać!